studio laur

Servicii


Filmare in format digital Full HD sau 4K

Va oferim un montaj de 3-4 ore, in care se include un clip de introducere in care sunt prezentati mirii, nasii si parintii. Montajul video se realizeaza cu efecte video si fundal sonor. Filmarea va fi in format 3D Full HD sau 2D Full HD.

Suplimentar organizam inca doua sedinte video, una de logodna inainte de eveniment si una Trash the Dress dupa eveniment, in locatii diverse, stabilite de comun acord. Veti primi filmarea pe suport DVD si Blu-Ray complet personalizat in minim 2 exemplare. La solicitarea dumneavoastra filmarea se poate pune pe un stick de memorie personalizat sau pe un hard disk extern.

Pe parcursul evenimentului folosim mai multi cameramani, oferind o dinamica mai profunda montajului video. Cameramanii vor fi prezenti pe toata durata evenimentului, in limita a 18 ore.

In cadrul sedintelor video de logodna si Trash the Dress folosim drone pentru filmari aeriene, camere subacvatice pentru filmari sub apa si la nivelul apei, macarale video si alte echipamente specifice.Fotografii in format digital

Realizam intre 500-1000 imagini, toate editate si retusate.

Suplimentar organizam o sedinta foto de logodna inainte de eveniment si o sedinta foto Trash the Dress dupa eveniment, in locatii diverse, alese de comun acord.

Prelucram si montam digital un numar de maxim 50 de imagini alese de client intr-un album foto digital, pe fundal sonor transpus pe suport DVD personalizat.

Oferim servicii foto pe parcursul evenimentului cu doi fotografi pentru a nu ne scapa nici un moment important. Fotografii vor fi prezenti pe toata durata evenimentului, in limita a 18 ore.Album foto

Veti primi toate imaginile la o rezolutie mare, de minim 24 MP, transpuse pe minim 2 DVD-uri personalizate.

La cerere se pot posta o parte din imagini pe internet pe site-ul nostru sau pe alte site-uri ale colaboratorilor intr-o galerie personala a dumeavoastra.

Puteti beneficia de albume foto tiparite, personalizate, cu un numar de imagini intre 50 si 70, alese de dumneavoastra, pentru parinti sau nasi.

Dimensiunile albumelor sunt de 30 x 30cm, 25 x 25cm sau 20 x 20cm.Sonorizare

Asiguram sonorizare pentru orice eveniment cu aparate profesionale si muzica pe toate gusturile. Cream un ambient placut pe parcursul evenimentului folosind lumini dinamice, lasere, masini de baloane si fum greu (gheata carbonica).

La solicitarea clientului, pe langa DJ, se poate oferi si formatie cu solisti vocali.

Sonorizam si evenimente ale institutilor scolare, inceput sau sfarsit de an scolar, banchete, reuniuni, etc.Inchiriere auto eveniment

Pe parcursul deplasarii intre locatii, inchiriem pentru miri masina decapotabila cu sofer profesionist, asigurand deplasarea in conditii de siguranta.

Masina se inchiriaza de la inceperea evenimentului pana la sosirea la restaurant.


gazduire web dezvoltare web

© Copyright 2024 Studio Laur. Toate drepturile rezervate.